ONCE UPON A TIME

I spilleautomaten Once Upon A Time får vi oppleve et ordentlig eventyr i automatformat! Her er det små grådige nisser som stjeler alt de kommer over av verdier, en modig ridder som skal redde den skjønne jomfruen og en drage som står i hans vei! Du inviteres herved til en magisk verden av fantastisk underholdning når du spiller Once Upon A Time!

I Once Upon A Time får vi en Slots3-automat fra Betsoft som gir oss et storslagent eventyr over 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Av ekstrafunksjoner blir vi tilbudt wildsymbol, gratisrunder og en hel rekke bonusfunksjoner! Opplev eventyret helt gratis her på NorskeAutomater.org eller med ordentlige penger på 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Once Upon A Time lar spillerne satse 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Med maks antall mynter blir det totalt 150 mynter, og med en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Wildsymbol og utvidet wilds
Dragesymbolet fungerer som wildsymbol i Once Upon A Time, og er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler. Dette betyr at symbolet kan forlenge vinnende kombinasjoner eller fullføre kombinasjoner.

Hvis wildsymbolet kommer til syne på hjul 3 vil symbolet utvide seg til å dekke hele hjulet, og hjulet vil holdes som wildsymbol også det påfølgende spinnet! At hele hjulet blir et wildsymbol øker sjansene for gevinst markant, og hvis man får et nytt dragesymbol på ett av hjulene mens hjul 3 er wild vil hjulet holde sin posisjon som wild også i det påfølgende spinnet!

Gratisrunder
Gratisrundene i Once Upon A Time har sitt egen navn og kalles ‘Those Crazy Goblins’. Gratisrundene starter når man får 3 trehus-symboler på en aktiv gevinstlinje, og flere gratisrunder kan aktiveres underveis hvis man får flere slike symboler.

Bonusfunksjon: How She Loved The Knight
Bonusfunksjonen How She Loved The Knight blir aktivert når prinsessen og ridderen havner ved siden av hverandre på hjulene 1 til 3. Dette gir en kredittgevinst som utbetales med en gang.

Bonusfunksjon: Greedy Goblins
1 sekk med gull på hjulene 1, 3 og 5 samtidig starter bonusfunksjonen Greedy Goblins! Klikk i vei for å finne alt det gullet man kan før man treffer sekken som sørger for at bonusrunden avsluttes!

Bonusfunksjon: Goblins Treasure
Hvis man får minst 3 symboler av troll på en aktiv gevinstlinje i Once Upon A Time aktiveres bonusspillet Goblins Treasure. Ta for deg inne på det biblioteksliknende rommet og sank inn bonusgevinster!

Bonusfunksjon: Save The Princess
I det øyeblikket man får 3 eller flere ridder-symboler på en aktiv gevinstlinje aktiverer man bonusfunksjonen Save The Princess. Her er det om å gjøre å velge mellom våpen og triks man skal bruke i kampen mot dragen for å redde prinsessen! Lykkes du venter det deg en betaling som tilsvarer selve prinsessen og halve kongeriket – altså en skikkelig utbetaling!

Oppsummering av Once Upon A Time
Det var en gang en spilleautomat langt langt borte, hvor man fikk utbetalt store gevinster og oppleve endeløse eventyr… Akkurat slik er det å spille på spilleautomaten Once Upon A Time! Et storslagent eventyr med massevis av morsomme bonusfunksjoner og muligheter for store utbetalinger!

Privacy Policy