OUT OF THIS WORLD

I Out Of This World kan vi blant utenomjordiske skapninger og fantastiske planeter lete etter store skatter! Hvem vet hva som skjuler seg ute i det endeløse universet?

I Out Of This World får vi en spilleautomat som gir oss 5 hjul og 9 gevinstlinjer, og spillet har èn enkel bonusfunksjon å tilby spilleren. Out Of This World kan du prøve gratis her hos oss eller med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Out Of This World gir spilleren mulighet med å spille med alt fra 1-5 mynter, mens verdien på myntene kan justeres fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 45 mynter tilsammen og en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 22.5 kreditter.

Bonusfunksjon: Shoot A Spaceship
Symbolet av UFOen fungerer som bonussymbol, og det er om å gjøre å samle inn 3 slike symboler for å komme til bonusspillet Shoot A Spaceship. Hver gang et bonussymbol havner i en tilfeldig posisjon på hjulene kan vi se at UFOen flyr opp til toppen av spilleautomaten og plasserer seg der. Når dette har skjedd 3 ganger starter som sagt bonusspillet.

I Shoot A Spaceship skal man ikke overraskende skyte romskip for å vinne gevinster. Treffer man romskipet som inneholder et lilla romvesen er bonusspillet over! Gode gevinster kan samles inn i bonusspillet Shoot A Spaceship!

Oppsummering av Out Of This World
Out Of This World er sjarmerende i all sin enkelhet, og er en flott spilleautomat selv om den ikke bugner over av bonusfunksjoner og gevinstlinjer.

Privacy Policy