PACO AND THE POPPING PEPPERS

I en gammel by mexicansk by preget av desperasjon og depresjon er det bare én eneste mann som kan få orden på tingene igjen… det er nemlig tid for fiesta i spilleautomaten Paco And The Popping Peppers! Bruk en del av dagen din sammen med Paco og hans salsakompiser i denne morsomme og spennende automaten!

I Paco And The Popping Peppers får vi en Slots3-automat fra Betsoft som gir oss fantastisk underholdning over sine 5 hjul og 30 gevinstlinjer Vi finner funksjoner som Wilderstatter, Pop Multiplier, og bonusfunksjonen Higher or Lower! Du kan prøve Paco And The Popping Peppers helt gratis her på våre sider eller ha litt ekte tequila-moro med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Paco And The Popping Peppers gis spilleren muligheten til å spille med 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 150 mynter i sving med en maksverdi på 0.50 hver blir den høyeste innsatsen pr. spinn i Paco And The Popping Peppers på 75 kreditter.

Wilderstatter
Piñataen av den fargerike hesten er symbolet som fungerer som en wilderstatter, og det betyr at det er et symbol som kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler. Symbolet kan derfor både fullføre og/eller skape vinnende kombinasjoner med sin jokeregenskap. Tre ordinære symboler + et wildsymbol på en gevinstlinje gir en utbetaling som om man hadde 4 ordinære symboler.

Bonusfunksjon: Pop Multiplier
Pop Multiplier er en glitrende funksjon som innebærer at alle symboler som inngår i en vinnende kombinasjon eksploderer og gir plass til nye symboler. De nye symbolene som faller på plass kan dermed utløse nye gevinster slik at man kan vinne gjentatte ganger på bare ett spinn! Hver gang dette skjer vil også en gevinstmultiplikator tre i kraft, og føre til at gevinstene man vinner for hver etterfølgende Pop Multiplier blir multiplisert fra 2x og opp til 10x! Vi kan eksemplifisere dette: Første gangen nye symboler faller ned og nye vinnende kombinasjoner dannes blir gevinsten multiplisert med 2. De vinnende symbolene eksploderer igjen og nye faller ned – gevinster av disse symbolene vil bli multiplisert med 3 osv. Her er det rett og slett mye penger å vinne!

Bonusfunksjon: Higher or Lower
Symbolet som viser en strandhytte/strandbar fungerer som bonussymbol i denne automaten og hvis man får 3 slike på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet Higher or Lower! I bonusspillet får vi se en tavle på stranda med ordinære spillekort på, og vi blir entusiastisk heiet på av Paco og hans kompiser tomaten og hvitløken. Hvert spillekort er skjult for oss og i bonusspillet skal man enkelt og greit gjette på om det neste kortet som snus har en verdi som er høyere eller lavere enn det forrige. Det er om å gjøre å gjette riktig på totalt 10 kort, og man har 3 feilskjær på seg. Den tredje gangen man gjetter feil avsluttes spillet og bonuspengene man har opparbeidet seg summeres og betales ut. Litt morsomt er det å se at Paco fra tid til annen hyler ned en tequila når vi har gjettet riktig, før han deretter knuser glasset bestemt i bakken!

Oppsummering av Paco And The Popping Peppers
Som vi nevnte i starten – å spille Paco And The Popping Peppers er en ekte fiesta fra begynnelse til slutt! Underholdningsverdien er stor og det samme er gevinstene! Pop Multiplier er en glimrende funksjon som kan gi store utbetalinger og bonusspillet Higher or Lower er genialt i all sin enkelhet og humor!

Privacy Policy