PHARAOH KING

Vi vet alle at det i de gamle pyramidene i Egypt fantes store skatter, og dette er heller ikke unntaket i pyramiden vi finner i spilleautomaten Pharaoh King! Let etter de spesielle nøklene som kan åpne faraos grav – der er det nok skikkelige gevinster å finne…

Pharaoh King fra Betsoft gir oss historisk underholdning over 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og her er det funksjoner som wildsymbol, scattere, en progressiv jackpott og bonusspill. Test Pharaoh King gratis her på NorskeAutomater.org eller med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Pharaoh King lar spillerne spille med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på hver mynt som går fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 100 mynter i sving og en maksverdi på hver av disse på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 50 kreditter.

Wildsymbol
I Pharaoh King er wildsymbolet tydelig merket ‘Wild’ og er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler. Symbolet har derfor en jokerfunksjon og sørger på denne måten ofte for at kombinasjoner blir fullført eller at vinnende kombinasjoner blir forlenget. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatteren, tordivelen eller nøkkelsymbolet.

Scattersymbol
Pyramidesymboler som er merket ‘Scatter’ er et symbol kan være spredt tilfeldig utover hjulene og allikevel gi gevinst – det er altså fritatt fra kravet om å opptre langs bestemte gevinstlinjer. I Pharaoh King er det slik at 2 eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinst.

Scattergevinster i Pharaoh King med 5 mynter pr. gevinstlinje:
2 scattere gir 200 mynter.
3 scattere gir 500 mynter.
4 scattere gir 4000 mynter.
5 scattere gir 10000 mynter.

Bonusfunksjon: Velg En Krukke
I Pharaoh King er det om å gjøre å samle inn symbolene som viser en nøkkel ettersom dette er et bonussymbol som kan åpne bonusspillet. Klarer man å samle inn 3 av disse symbolene starter spillet, og antallet nøkler man har klart å samle inn kan man se øverst i spillebildet. Når man har klart å komme til bonusspillet skal man bare velge krukker for å se hvilke gevinster de inneholder, og man får fortsette å velge helt til man finner en krukke som inneholder en gevinst og som er merket ‘Samle’.

Oppsummering av Pharaoh King
I spilleautomaten får vi historisk underholdning innpakket i et enkelt og forståelig format. Vi finner de fleste grunnleggende funksjoner som f.eks. wilds og scattere, og spiller man med høyeste innsats er det også muligheter for å vinne en stor progressiv jackpott!

Privacy Policy