REEL OUTLAWS

Er western, whisky og cowboyer noe for deg? Da kan vi garantere at spilleautomaten Reel Outlaws vil passe deg midt i blinken, for her er det revolverens overtalelseskunst som gjelder!

I Reel Outlaws får vi en automat fra Betsoft som har 5 hjul og 9 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi wildsymbol, scattersymbol og bonusspillet Shoot The Whisky Bottle! Skyt whiskyflasker gratis her eller sats med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Reel Outlaw lar spilleren spille med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på disse myntene som varierer fra 0.02 til 0.50. Det maksimale antallet mynter i automaten blir derfor på 45 og med en maksimal verdi på hver mynt på 0.50 blir derfor den høyeste innsatsen pr. spinn på 22,5 kreditter.

Wildsymbol
Wildsymbolet (som det enkelt og greit bare står ‘Wild’ på) er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler. Wildsymbolet kan derfor inngå i flere forskjellige vinnende kombinasjoner samtidig for å fullføre/forlenge vinnende kombinasjoner. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatteren eller bonussymbolet.

Scattersymbol
Symbolet med dynamittene som er merket med ‘Scatter’ er et symbol som er fritatt for kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi gevinst. 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinst i Reel Outlaws.

Scattergevinster
3 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 5.
4 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 50.
5 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 500.

Bonusspill: Shoot The Whisky Bottle
I Reel Outlaws utløser 3 eller flere bonussymboler langs en aktiv gevinstlinje bonusspillet Shoot The Whisky Bottle, og det er Reel Outlaws-logoen som er bonussymbol. I bonusspillet får vi se seks flasker whisky stå oppstilt, og man skal i beste western-stil skyte flaskene og samle inn gevinster! Når man treffer ‘Collect’-flasken er bonusspillet over og gevinstene utbetales. Litt klassisk filmmusikk fra Ennio Morricones westernverden etterfølger hvert eneste skudd, og det låter rett og slett veldig tøft!

Oppsummering av Reel Outlaws
I Reel Outlaws trår vi inn i en western-verden i spilleautomatform, og vi finner både wilds, scattere og bonusspill som er med på å gjøre dette til en gøy spilleopplevelse! Som sagt: liker man cowboyer og western, så liker man Reel Outlaws!

Privacy Policy