ROBIN HOOD

Net Entertainment er noen kløppere til å lage fantastiske spilleautomater av klassiske historier, og her får vi muligheten til å møte selveste Robin Hood i Robin Hood – Shifting Riches! Automaten inneholder alle de kjente karakterene som blant andre den øltørste munken og Lille John, og å spille på Robin Hood blir derfor som å bli en deltaker i den historien vi alle kjenner så godt! Stjel fra de rike og gi til deg selv!

Betsafe Bonus

I Robin Hood – Shifting Riches får vi en video spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og vi finner en rekke spesialfunksjoner som wilderstattere, extra wilds, Shifting Reels og gratisrunder! Videre i artikkelen kan du lese om de forskjellige funksjonene og om hvordan de fungerer. Spill Robin Hood – Shifting Riches gratis her på NorskeAutomater.org eller med ekte penger hos Betsafe!

Innsatsmuligheter
Denne video spilleautomaten tillater spillerne å spille på et innsatsnivå som strekker seg fra 1-10 og med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 0.50. Den maksimale innsatsen pr. spinn i Robin Hood – Shifting Riches er derfor på €100. Innsatsen lar seg lett justere slik at dette kan være en automat som passer til absolutt alle spillertypene!

Wilderstatter
Robin Hood-logoen fungerer som wildsymbol i denne automaten, og det vil si at det er et symbol som kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med andre symboler. Symbolet kan ikke inngå i kombinasjoner sammen med Money Bag-symboler og gratisrunde-symbolet. Et wildsymbol kan sies å ha en funksjon lik den jokeren har i en kortstokk, og symbolets egenskaper gjør at det samme wildsymbolet kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Shifting Reels
Sannsynligvis vil spesialfunksjonen Shifting Reels være en av de første funksjonene man støter på i Robin Hood – Shifting Riches, og er en funksjon som startes hver gang man vinner en gevinst. Alle hjulene flyttes ett hakk til høyre slik at det blir plass til et nytt hjul helt til venstre. Dette nye hjulet vil deretter spinne mens de andre hjulene er låst. Poenget med denne funksjonen er at man på denne måten kan få en ny vinnende kombinasjon som kan bygges på den forrige vinnende kombinasjonen eller at man danner en helt ny. Er man så heldig at en ny vinnende kombinasjon dannes gjentas denne funksjonen, og dette fortsetter helt til ikke dannes nye vinnende kombinasjoner. Med Shifting Reels kan man i praksis derfor vinne mange gevinster på rad på og kun betale for det første spinnet!

Trodde du kanskje at dette var alt, tar du skammelig feil! For hvert sammenhengende Reel Shift får man også en gevinstmultiplikator med på kjøpet, og denne kan gå så høyt som til 5x!

Første reel shift gir en multiplisering av gevinsten med 2.
Andre reel shift gir en multiplisering av gevinsten med 3.
Tredje reel shift gir en multiplisering av gevinsten med 5.

Får man flere enn tre reel shifts vil multiplikatoren holde seg på 5x, og det er derfor ingen overdrivelse å si at det ved hjelp av denne funksjonen er fullt mulig å vinne store penger!

Money Bags og gratisrunder
Av og til dukker det opp et symbol som viser en brun pengesekk, og dette er Money Bag-symbolet. Under hvert hjul kan man se én kiste, og hvis det dukker opp en Money Bag på et hjul spretter Robin Hood selv fram og legger pengesekken i kisten under hjulet. Målet er å samle fire Money Bags i hver kiste, noe som vil resultere i 10 gratisrunder for hver kiste. Å samle slike pengesekker tar tid, men Robin Hood – Shifting Riches er lagt opp slik at pengesekkene lagres i spillet i opptil ett år. Hvilken verdi man vil spille med i gratisrundene er avhengig av hvilken innsats man spilte med da man fant Money Bag-symbolene. Hvis man klikker på hver kiste kan man se hvilken verdi man spilte med da sekkene ble vunnet.

Money Bag-symbolet har en tilleggsfunksjon i spillet som gjør at det blir til et wildsymbol etter et såkalt reel shift, en funksjon som vi beskrev ovenfor.

I gratisrundene vil en av karakterene i spillet bli valgt som en extra wild-symbol og vil øke vinnersjansene til spillerne ytterligere. Symbolet vil få de samme egenskapene som det ordinære wildsybolet, men altså kun mens gratisrundene pågår. Man kan selv velge når man vil starte gratisrundene og man har derfor muligheten til å vente til man har fylt alle kistene hvis det skulle være ønskelig.

Mens gratisrundene pågår kan det også dukke opp et freespin-symbol som kun kan sees på hjulene 3, 4, og/eller 5. To eller tre slike gratisrunde-symboler vil gi spillerne henholdsvis 5 eller 10 gratisrunder.

Oppsummering av Robin Hood – Shifting Riches
Robin Hood – Shifting Riches er en av de flere video spilleautomatene Net Entertainment har produsert som er basert på kjente og kjære historier, og dette er noe som gir disse automatene ekstra dybde og spenning! Som denne omtalen av automaten viser er dette et spill som har drøssevis med spesialfunksjoner som er designet for å kunne gi deg de helt store utbetalingene. Musikken, grafikken og introen på automaten er imponerende og sørger for at helhetsopplevelsen man sitter igjen med er fantastisk!

Privacy Policy