Robin Hood – Shifting Riches

Robin Hood, Broder Tuck, stjel fra de rike og gi til de fattige! Dette er spilleautomaten for deg som liker eventyrinspirerte temaer, her finner du alt fra Robin Hood til rike folk som snart skal bli fattigere – legg til noen morsomme unike funksjoner og du har en spilleautomat som vil få en god plass i norske hjerter! Vi presenterer stolt gratisversjonen av Robin Hood! Prøv den helt gratis her, bli kjent med de unike funksjonene før du henter ditt eksklusive velkomsttilbud og spiller for ekte penger hos en av våre partnere!

Robin Hood – Shifting Riches er en videoautomat fra den kjente og kjære spillutvikleren Net Entertainment, som blant annet også har utviklet Jackpot6000 og Mega Joker! Denne spilleautomaten består av 5 hjul, 3 rader og 20 innsats-og gevinstlinjer. Funksjonene på denne spilleautomaten er på mange måter lik som på de andre spilleautomatene, det som er unikt med denne spilleautomaten er Shifting Reels funksjonen, dette er en funksjon vi ikke tidligere har sett! Beskrivelsen av denne morsomme funksjonen finner du lengre ned i denne omtalen. Som du kanskje allerede har forstått nå så er denne spilleautomaten inspirert av Robin Hood og hans hjelpere – her skal du stjele fra de rike, gi til de fattige, og beholde en god del selv!

Innsatsmuligheter
På Robin Hood har vi muligheten til å satse opptil 1000 kr pr. spinn, ved hjelp av 1-10 innsatsnivåer og en myntverdi som strekker seg fra 0.10 til 5.00. Dette gjør at denne spilleautomaten passer både for de høyeste high-rollers og de mindre low-rollerne. Spilleautomaten har som sagt alle funksjoner man trenger for å trives, og noen til.

Shifting Reels
For dere som ikke har vært så heldig å få oppleve denne unike funksjonen enda så skal vi forklare det enkelt nå, dette er en funksjon som gjør at hver vinnende kombinasjon kan bli enda større! Shifting Reels aktiveres hver gang det skapes en vinnende kombinasjon, etter hvert snurr med gevinst vil hjulene forskyves ett hakk til høyre – og gjøre plass for en ny rekke til venstre. Denne funksjonen fortsetter så lenge nye vinnende kombinasjoner skapes, er du heldig kan dette vare nesten i evig og skape en enorm gevinst! Som om det ikke var nok vil også gevinstene bli høyere for hver gang det skapes en ny vinnende kombinasjon, første gang hjulet forskyves vil det være 2x gevinst, andre gang 3x gevinst og tredje gang hele 5 ganger – her stagnerer det og du vil ha 5 ganger på alle ytterligere reel shifts! Unike funksjoner liker vi, det skaper en spillerfølelse litt utenom det vanlige.

Freespins og Moneybags
Vi synes en ordentlig spilleautomat skal ha freespins, men personlig så liker vi at freespins gir litt mer enn bare en vanlig spillerunder – Robin Hood spilleautomaten har heldigvis dette! For å få freespins i Robin Hood må du samle minst 4 pengesekker i samme kiste. Så spør du sikkert, hva er en kiste? Kistene står plassert rett under hvert spillehjul, og hver gang man får et moneybag symbol på den aktuelle linjen vil denne fylles med en pengesekk. Er du så heldig å samle 4 pengesekker i en kiste vil du vinne 10 freespins, og i freespinsmodus er gevinstene høyere enn i en vanlig spillerunde!

Freespins på Robin Hood spilleautomaten har også en annen morsom tvist, når man starter freespinsmodus vil man kunne velge en av hovedkarakterene i spillet som ekstra Wild. Den karakteren du velger vil derfor være en ekstra wild gjennom hele freespinsspillet. En morsom funksjon som gjør Robin Hood til en litt annerledes spilleautomat.

Oppsummering av Robin Hood
I Net Entertainments videautomat Robin Hood – Shifting Riches får man en spilleopplevelse litt utenom det vanlige. Spilleautomaten er fullspekket med herlige funksjoner, grafikk, design og lydeffekter! Når man slår dette sammen får man en spillopplevelse som er så nær virkeligheten som overhodet mulig når man spiller spilleautomater på nett, prøv den helt gratis her på siden for å se hva vi mener!

Hvor kan man spille Robin Hood på nett?
Denne spilleautomaten kan du spille hos alle Net Entertainment nettcasinoer! Vi anbefaler at du registrerer en konto via en av våre linker for å få unike bonuser og kampanjer når du vel velger å sette inn penger! Alle våre samarbeidspartnere har innskuddsmetoder beregnet for nordmenn, og nettsider på norsk – det skal lønne seg å registrere en konto via NorskeAutomater.org.

Privacy Policy