ROOK’S REVENGE

I spilleautomaten Rook’s Revenge får vi selskap av den overstadig lykkelige Azteker-høvdingen Rook i vår jakt på store skatter i den grønne regnskogen! Du kan spille gratis så lenge du vil her eller prøve med ordentlige penger i 7reds herlige casino eller hos NorgesSpill.com!

Rook’s Revenge er en Slots3-automat som har 5 hjul, 3 rader og 25 linjer, og av funksjoner får vi wilds, scatters og Exploding Symbols Multipliers. Følg med den elleville Rook mens han gir oss full underholdning når vi får vinnende kombinasjoner på linjene.

Innsatser
I Rook’s Revenge har vi muligheten til å sette alt fra 1-5 mynter på hver linje, i tillegg til at myntverdien følger Betsoft-standarden fra 0.02 til 0.50. Den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn blir derfor på 62,5 kreditter.

Wilds
Wildsymbolet i Rock’s Revenge kan inngå i kombinasjon sammen med alle andre symboler, og fungerer dermed som en joker. Wildsymboler kommer kun til syne på hjul 2, 3 og/eller 4.

Scatter
Scattersymbolet i Rook’s Revenge er symbolet av gullmasken, og dette er et symboler som bare vises på hjul 1, 2 og 3. Hvis man får 3 slike symboler, 1. på hvert av de nevnte hjulene, vinner man freespins.

Bonusfunksjon: Exploding Symbols Multipliers
Denne bonusfunksjonen igangsettes etter hver gevinstutbetaling og kan gi flere etterfølgende gevinster på det samme spinnet. Hvis man får en gevinst på et spinn vil alle symbolene i kombinasjonen eksplodere, og gi plass til at nye symboler kan falle ned og erstatte dem. Hvis disse symbolene danner nye vinnende kombinasjoner blir denne gevinsten multiplisert med en oppgitt verdi! Slik fortsetter det helt til det ikke dannes nye vinnende kombinasjoner. I praksis betyr det at man kan få mange gevinster på det samme spinnet hvis man har litt flaks. Denne funksjonen fungerer både i basisspillet og i gratisrundene. I basisspillet blir 1, 2, 3, og 4 gevinst etter det samme spinnet multiplisert med 1, 2, 3 og 5. Alle gevinster utover 4. gevinst multipliseres med 5. I gratisrundene blir gevinst nr. 1, 2, 3 og 4 etter det samme spinnet multiplisert med henholdsvis 3, 6, 9 og 15! Man ser da at denne funksjonen kan være veldig lønnsom, spesielt hvis man har litt flaks i gratisrundene.

Oppsummering av Rook’s Revenge
Hvis vi skal være helt ærlig så er Rook’s Revenge en spilleautomat som er litt for enkel i forhold til det vi er vant med fra Betsoft de siste par årene. Den eneste spesialfunksjonen er ikke engang noen nyskapning ettersom den har vært brukt i Gonzo’s Quest fra Net Entertainment tidligere. Funksjonen er allikevel en meget bra bonus, og veier opp for noe av det som oppleves som en mangel av et bonusspill. Grafikk er som vanlig upåklagelig fra Betsoft, og også valget av musikk er morsomt. Liker man ikke slikt, skrur man enkelt og greit lyden av. Helt greit automat fra Betsoft

Privacy Policy