SCARFACE

I spilleautomaten Scarface får vi oppleve all den glamouren og brutaliteten som vi kjenner igjen fra filmen med samme navn! Net Entertainment har skapt en bauta av en spilleautomat som er proppet med ekstremt god underholdning!

Betsafe Bonus

Scarface er en video spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 20 innsats-og gevinstlinjer. Automaten inneholder flere funksjoner, som Nudge Spin, Free Spins og et suverent bonusspill, som alle blir utløst av funksjonen Stacked Wilds.

Innsatsmuligheter
Scarface lar spilleren spille med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 0.50 og med 1-10 mynter på hver gevinstlinjer. Dette gir en høyeste innsats pr. spinn på €100.

Stacked Wilds
Stacked Wilds er hovedfunksjonen i Scarface og er en funksjon som gjør at hele hjul blir dekket av wildsymboler. Wilds er symboler som erstatter alle andre symboler og som derfor kan sies å ha den samme funksjonen som jokere i kortspill. Alt etter hvilke hjul Stacked Wilds havner på kan de utløse 3 forskjellige bonusfunksjoner: Nudge Spin, Free Spins og bonusspillet. Stacked Wilds på hjul 2, 3 og 4 starter henholdsvis Nudge Spin, bonusspillet og Free Spins.

Stacked Wilds på 2. hjul: Nudge Spin
Nudge Spin starter når man får Stacked Wilds på hjul 2. Det som da skjer er at wildsymbolene flytter seg ett hakk ned for hvert spinn som følger, noe som igjen innebærer at man har wildsymboler på hjul 2 i tre etterfølgende spinn. Dette gir selvsagt økte muligheter for gevinster!

Stacked Wilds på 4. hjul: Free Spins
Gratisrundene settes i gang om Stacked Wilds inntreffer på hjul 4. Man vinner da hele 15 gratisrunder hvor alle gevinstene man måtte vinne blir multiplisert med 3 i forhold til normal utbetaling! Her er det virkelig mulig å vinne store penger, og hvis man er så heldig å få Stacked Wilds på hjul 4 under gratisrundene vinner man ytterligere 15 free spins!

Stacked Wilds på hjul 3: Bonusspill
Havner Stacked Wilds på det midterste hjulet er det klar for skikkelig gangster-action! I dette bonusspillet skal du beskytte Tony Montana mot flommen av drapsmenn som er ute etter ham! Bruk det våpenet du får tildelt, enten pistol eller granat, for å holde de blodtørstige drapsmennene unna – jo fler du dreper jo flere myntgevinster vinne du. Bonusspillet er over når en eller flere av drapsmennene når frem til Tony, og vi får da se ham bli skutt i ryggen. En scene fra filmen vil da vises og vi får se Tony stupe død ned i bassenget som er under ham.

Oppsummering av Scarface
Scarface som spilleautomat vil akkurat som filmen med tiden vokse til å bli en klassiker – helt garantert! Kombinasjonen av Stacked Wilds og 3 forskjellige bonusfunksjoner er fantastisk bra, og sørger for at å spille på Scarface aldri blir kjedelig. Automaten har en fantastisk ytre og musikken er i tillegg helt perfekt! En storartet video spilleautomater produsert av Net Entertainment!

Privacy Policy