Silent Run

Nede i dypet er det store muligheter for å hente hjem store gevinster, og lader du torpedorøret i Silent Run spilleautomat kan du virkelig skyte gullfuglen!

Betsafe Bonus

Silent Run

Det er noe forlokkende med den stemningen som råder inni en ubåt som befinner seg langt under havets overflate, og akkurat denne særegne stemningen har Net Entertainment lyktes med å fange i denne automaten! Silent Run gir deg muligheten til å søke både etter wilds og bonusrunder med en kraftig sonar, og her er det mange store gevinster å vinne – spesielt hvis man er treffsikker!

Innsatsmuligheter og oppsett
Det er et tradisjonelt oppsett vi finner i Silent Run og det betyr at det er de vanlige 5 hjulene og 3 radene som gjelder. I tillegg kan vi vinne gevinster langs noen av de totalt 25 gevinstlinjene. Man kan fyre løs med alt fra 1 til 10 mynter pr. linje og maksimal innsats blir derfor hele 250 mynter pr. spinn. Flesker man til med innsatsen her kan gevinstene bli store hvis man har full klaff!

Wildfunksjon: Echo Wild
Vi nevnte at du kan bruke ubåtens sonar til å finne både wilds og bonusrunder, og denne funksjonen inntreffer når Echo Wild-symbolet er å se på det midterste hjulet. Alle symboler på hjulene vil forsvinne og Echo Wild vil deretter søke over hjulene for å finne skjulte wilds. Når de mange wildsymbolene er avdekket vil disse ta plassen til de symbolene som forsvant og dermed kunne utbetale store gevinster. For de som ikke vet hva wilds er så er det enkelt forklart symboler som fungerer som jokere – altså at de kan gå inn i alle kombinasjoner som består av vanlige symboler! Echo Wild sørger derfor med sine mange wilds på hjulene for at gevinstene kan bli svært mange og svært høye!

Bonus: Echo Bonus
Echo Bonus aktiveres på nøyaktig samme måte som Echo Wild ved at man må få et Echo Bonus-symbol på hjul 3. Igjen vil et sonarsøk fare over hjulene, men denne gangen letes det etter skarpladde torpedoer! Du kan finne opptil 5 torpedoer på hjulene og de du finner drar du med deg inn i selve bonusspillet.

I bonusspillet kan du gjennom periskopet se 5 forskjellige krigsskip og det er disse du skal konsentrere deg om nå. Har du 5 skudd tilgjengelig får du muligheten til å skyte og senke alle sammen, men har du fått færre skudd må du velge deg ut hvilke skip du vil skyte på. Hvert skip representerer en kontantgevinst og verdien på skipene er selvsagt forskjellige, noen høye og noen litt mindre, og du får vite hvilken gevinst du har vunnet når skipet du har siktet på er truffet.

I tillegg til denne kontantgevinsten så er skudd nr. 1, 2, 3, 4 og 5 tilgodesett med hver sin gevinstmultiplikator på henholdsvis 1x, 2x, 3x, 5x, og 10x. Er du så heldig at du får skyte 5 torpedoer innebærer det at gevinsten du får av ditt femte skudd vil bli multiplisert med 10! Er du samtidig så heldig at du skyter ned skipet med den høyeste verdien på skudd nr. fem kan gevinsten bli ufattelig bra! Utrolig bra funksjon som fungerer utmerket som bonusspill!

Oppsummering av Silent Run
Som du ser av vår omtale så er dette en meget bra spilleautomat fra våre venner i Net Entertainment! Den realistiske grafikken og de autentiske lydeffektene, kombinert med det spennende bonusspillet og wildfunksjonen, nærmest garanterer at spillere av Silent Run vil få oppleve følelsen av å være i en ekte batalje som foregår i de kalde dypene – med muligheten til å vinne store gevinster! Hovedgevinsten er nemlig på hele 250.000 mynter, så her er det bare å lade torpedorørene og la det stå til!

Spill Silent Run gratis her på NorskeAutomater.org, men du har også muligheten til å benytte deg av en av våre mange eksklusive bonuser og teste ut denne automaten med ekte penger for ekte spenning!

Privacy Policy