SIMSALABIM

I Simsalabim får vi oppleve litt vaskekte magi i spilleautomatform, og å spille på denne automaten er en skikkelig magisk erfaring! Hvis du har hellet på din side så kan det hende at automaten tryller fram noen store gevinster til deg!

Betsafe Bonus

I Simsalabim fra Net Entertainment får vi en video spilleautomat med 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Her finner vi funksjoner som wilds, scattere, gratisrunder og et bonusspill. Simsalabim kan du spille gratis her hos oss eller med ekte penger hos NordicBet eller Unibet!

Innsats
Spilleautomaten Simsalabim gir spillerne sjansen til å spille med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 1.00 og på et innsatsnivå som går fra 1-10. Totalt gir dette en maksimal innsats pr. spinn på magiske €250!

Wilderstatter
Wilderstatteren i Simsalabim er symbolet som viser tryllekunstneren, og dette er et symbol som kan inneha egenskapene til alle de andre symbolene med unntak av scatteren og bonussymbolet. At det kan inneha de andre symbolenes egenskaper betyr at wildsymbolet kan inngå i kombinasjoner sammen med disse symbolene, og dermed gjøre det enklere å vinne. Symbolet får med andre ord en jokerfunksjon.

Scattere og gratisrunder
Eskesymbolet i Simsalabim fungerer som scattersymbol, og er merket ‘Scatter’. Scattersymbol har den egenskapen at de ikke trenger å være en del av en gevinstlinje for å gi gevinst, men like godt kan være spredt tilfeldig utover hjulene. Scattergevinstene i Simsalabim er en kombinasjon av penger og gratisrunder

Scattergevinster i Simsalabim
2 scattersymboler gir en gevinst lik innsats multiplisert med 2.
3 scattersymboler gir en gevinst lik innsats multiplisert med 4 og 10 gratisrunder.
4 scattersymboler gir en gevinst lik innsats multiplisert med 25 og 20 gratisrunder.
5 scattersymboler gir en gevinst lik innsats multiplisert med 200 og 30 gratisrunder.

I gratisrundene multipliseres alle gevinstene man vinner med 3 i forhold til det som er oppgitt i utbetalingstabellen, så her er det gode muligheter for å vinne store gevinster!

Bonusspill: Velg En Hatt
Bonussymbolet i Simsalabim er symbolet av den hvite kaninen med hatt, og tre slike symboler på rad på en gevinstlinje fra hjulet lengst til venstre og mot høyre gir tilgang til bonusspillet. Poenget i bonusrunden er å velge hatter for å finne ut hvilke gevinster man vinner, og man fortsetter å velge hatter helt til man treffer en tom hatt. Gevinstene man eventuelt har funnet blir summert og lagt til spillesaldoen, og man returneres deretter til vanlig spillemodus.

Oppsummering av Simsalabim
Simsalabim er en underholdene automat som har et tema som interesserer veldig mange spillere. Vi finner de vanlige og forventede funksjonene som på andre spilleautomater fra Net Ent, men kanskje et enda mer spennende bonusspill hadde gjort seg? Noe av det mest positive med Simsalabim er det store antallet gratisrunder man kan vinne og at gevinstmultiplikatoren er 3x i disse gratisrundene.

Privacy Policy