Slipsknute – slik lager du den perfekte slipsknuten

Vi har spesialisert oss på casino og spilleautomater, men det betyr ikke at vi ikke kan å kle oss godt. Vi liker nemlig veldig en pen og passende slipsknute og har sett oss lei på at alle julebordtravere ikke kan å knyte sitt slips på passende måte. Derfor skrev vi denne lille guiden om hvordan man knyter et slips, og litt informasjon om de ulike slipstypene. Slips er noe alle enten forbinder med juletiden, høytid generelt eller festdager. Derfor passer det bra med en aldri så liten slipsknuteguide i disse dager. NorskeAutomater.org presenterer stolt slipsknuteguiden 2012, slik at du kan stille forberedt til julebordet eller julemiddagen!

The Windsor Knot
Dette er feilaktig kjent som double Windsor knot, men det stemmer da altså ikke. Denne knuten er kanskje den aller mest kjente slipsknuten av de alle, videoen er lånt av youtube og viser helt enkelt hvordan du kan knyte The Windsor Knot. The Windsor Knot er en veldig enkel, men likevel elegant slipsknute som passer bra både til fest og hverdags. Ikke tar den altfor lang tid å knyte skikkelig heller. Se videoen under for hvordan du kan knyte en pen og passende julebordsknute.

Double Windsor Knot
Det finnes mange ulike typer slipsknuter, men ikke så mange typer slips. De vanligste slipsknutene er enkel og dobbel Windsor og Four in Hand, hvorav dobbel Windsor kanskje er den vanskeligste slipsknuten å knyte. Dobbel Windsor knute oser respekt og eleganse hele veien, og i videoen lånt fra Youtube under kan du lære mer om hvordan du knyter en slipsknute som du kan være stolt av. Denne slipsknuten knytes enklest med et bredt slips og brukes nesten bare til festligheter.

Four in Hand knuten
Denne knuten er smalere og mer diskre, men samtidig elegant. Denne slipsknuten passer perfekt med brede slips og til vanlige skjorter, det gode med denne slipsknuten er at den passer menn med kort hals veldig bra. Ettersom slipsknuten selv er smal og lang gir den en illusjon av at halsen er lengre enn hva den egentlig er, og det kan jo passe bra noen ganger. Under kan du se hvordan du knyter en Four in Hand knute, enkelt ikke sant? Videoen er lånt fra Youtube, og vi eier ikke rettighetene til noen av disse videoene på siden.

Nå er du klar til å møte i selv de stiveste middager! Du er klar for alt om du kan disse tre knutene, faktisk alt fra julemiddag med familien til julebord der slipset ender opp på hodet. Vi håper du ble litt smartere med denne slipsknute-guiden og at du kan gå sesongen i vente litt mer forberedt. Til slutt vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Privacy Policy