SLOTFATHER

I The Slotfather får vi møte den beryktede og hemmelige sjefen for alle spilleautomatene i underverdenen! Vi kjenner alle til hans berømte utsagn: I’ll offer them a jackpot they can’t refuse. Dette er mannen som trekker i alle trådene og som kontrollerer et organisert syndikat av spilleautomater som strekker seg over et ukjent område – vi ønsker deg velkommen til spilleautomatenes svar på Gudfaren: The Slotfather!

Slots3-automaten The Slotfather gir oss gangsteraction over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og her finner vi funksjoner som scattere, gratisrunder og flere bonusfunksjoner! Du kan prøve The Slotfather gratis her på NorskeAutomater.org eller med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com! Det er et tilbud du ikke kan si nei til!

Innsatsmuligheter
The Slotfather gir spillerne muligheten til å spille med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på myntene som varierer fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 150 mynter med en maksverdi på 0.50 hver blir den høyeste innsatsen pr. spinn i The Slotfather på 75 kreditter.

Scattersymbol
Symbolet av Underbossen Fat Tony fungerer som scattersymbol i The Slotfather og er et symbol som er fritatt for kravet om å opptre på bestemte gevinstlinjer for å gi gevinst. Tre eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetaling av gevinst.

Bonusfunksjon: Multiplier Mob Freespins
Hvis symbolet av Frankie The Fixer og symbolet av Tommy Gun-geværet dukker opp ved siden av hverandre på gevinstlinje 1, 2 eller 3 starter bonusfunksjonen Multiplier Mob Freespins! Frankie vil deretter strekke seg etter sitt Tommy Gun og skyte vilt mot spilleren slik at kulehull kommer til syne i skjermbildet! Deretter må spilleren trykke på ett av kulehullene for å avsløre et antall gratisrunder samt en multiplikatorverdi alle gevinstene i gratisrundene vil bli multiplisert med. Antallet gratisrunder vil være fra 5-20 og multiplikatorverdien helt opp til 20x!

Bonusfunksjon: Sneeky Instant Win
Sneeky Instant Win er en bonusfunksjon som trer i kraft når symbolet av Sammy Quickfingers havner ved siden av pengekoffert-symbolet på gevinstlinje 1, 2 eller 3. Sammy vil deretter strekke seg over mot kofferten og hente en bunke med penger som han tar med seg tilbake, og denne pengesummen vil da blir utbetalt til spilleren.

Bonusfunksjon: Jobb for The Slotfather!
3 eller flere Slotfather-symboler på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet hvor spilleren blir bedt om å gjøre en jobb for selveste The Slotfather! Gjør en skikkelig jobb for sjefen og hjelp businessen hans med å vokse, noe man gjør ved å plassere tre spilleautomater på tre forskjellige lokasjoner i byen. Når jobben er gjort fraktes man tilbake til stamrestauranten til The Slotfather hvor innsatsen diskuteres i samråd med hans gorillaer. Den gode jobben belønnes med skikkelige bonusgevinster!

Oppsummering av The Slotfather
The Slotfather er en herlig visuell og auditiv spilleopplevelse, og dette er en spilleautomat som har blitt en ordentlig klassiker på kort tid! Flotte bonusfunksjoner og en fantastisk historie i spillet gjør at The Slotfather har blitt en stor favoritt blant massevis av spillere. Grafikk og lydbilde er utrolig godt utført, og spesielt soundtracket er bra på grunn av sin lille tvist på temaet fra Gudfaren-filmene! Stor underholdning – ingenting mer å si!

Privacy Policy