SLOTS ANGELS

I spilleautomaten Slots Angels får vi nærkontakt med en skikkelig barskt MC-miljø! Her sitter kubikkene løst, og forhåpentligvis gjør gevinstene akkurat det samme!

I spilleautomaten Slots Angels får vi en Slots3-automat fra Betsoft med 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og automaten inneholder bonusfunksjoner som gratisrunder, Click Me, Reel Respins, progressiv jackpott og bonusrunden Biker Race! Slots Angels har du muligheten til å spille så mye du vil gratis her, eller prøve med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Slots Angels gir spilleren muligheten til å spille med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.02 til 0.50 samt med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje. Med maks 150 mynter i sving og en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Gratisrunder: Party Free Spins
Spritflaske-symbolet er symbolet som gir tilgang til gratisrundene, og dette skjer om man får 3 av disse hvor som helst på hjulene. Det midterste hjulet vil i Party Free Spins Mode ha funksjonen til et wildsymbol, noe som innebærer at det kan inngå i alle symbolkombinasjoner med vanlige symboler – en funksjon som gir en markant økning i muligheten til å vinne gevinster. Mens man spiller kan man også regne med sterk og lojal støtte fra MC-gjengen!

Darts Click Me-funksjon
Får man minimum 3 Dart-symboler på hjulene, i en helt tilfeldig posisjon, gir dette tilgang til Darts Click Me. Dette er en funksjon hvor man bare skal velge en av Dart-skivene som vises på hjulene, og deretter håpe på at den skiven man valgte inneholder en så stor myntgevinst som mulig!

Reel Respins og gevinstmultiplikator
Når man vinner en gevinst i Slots Angels vil alle hjulene låses, mens det midterste hjulet vil spinne på nytt – altså et reel respin. Hvis dette respinnet gir en ny gevinst, vil det samme hjulet spinne enda en gang, noe det vil fortsette med helt til det ikke lenger danner nye vinnende kombinasjoner. En ekstra bonus er det at en gevinstmultiplikator vil øke for hvert respin – helt opp til 5x. Dette innebærer at man fra og med det tredje respinnet vil få alle gevinstene man vinner multiplisert med 5! Multiplikatorene forut for denne er verdt 2x og 3x.

Slots Angels Progressiv jackpott
Den progressive jackpotten er i boks hvis man klarer å få 5 jackpottsymboler på gevinstlinje 1 samtidig som man spiller med den høyeste innsatsen. Jackpottsymbolet er symbolisert av MC-tøffingen med bandana og svart skjegg. Man kan verken vinne jackpotten i gratisrundene eller ved hjelp av Reel Respin-funksjonen.

Biker Race
Biker Race er bonusspillet i Slots Angels og dette kommer man til om man får minst 3 symboler av MC-sjefen, som er mannen med hvitt skjegg. I bonusspillet er det duket for kappløp mellom tre MC-helter og man skal velge den av de man tror vil vinne hele løpet. Stilingen underveis i løpet samt sluttplassering avgjør hvor stor gevinst man kan vinne i bonusspillet Biker Race!

Oppsummering av Slots Angels
Vi har blitt uvanlig bortskjemte når det kommer spilleautomater fra gjengen i Betsoft og heller ikke denne gangen blir vi skuffet. Automaten har et lekkert ytre, egen kjenningsmelodi og er full av herlige funksjoner som gjør spillingen til en ren nytelse! Vi lar oss rett og slett fascinere dypt av Slots Angels!

Privacy Policy