Space Wars

Bli med til de ytterste områdene av verdensrommet og spill Space Wars fra Net Entertainment! Masse rare skapninger opptrer på hjulene, og sammen med den verdifulle og ettertraktede røde krystallen kan disse skapningene sørge for noen solide utbetalinger!

comeon Bonus

Casumo Bonus

Space Wars spilleautomat

Space Wars er en spilleautomat fra Net Entertainment som likner en del på spilleautomatene Elements og Evolution når det gjelder det grafiske, og også dette er spill som kommer fra den samme leverandøren av casinounderholdning. Automaten er i utgangspunktet nokså enkelt skrudd sammen og vi får ikke mer enn to bonusfunksjoner her. Dette gjør imidlertid ingenting ettersom de funksjonene som er tilstede er utmerket og gir oss underholdning i massevis. I denne omtalen ser vi nærmere på hva Space Wars spilleautomat kan tilby oss!

Denne automaten har 5 hjul, noe som er standard, men kan tilby oss 4 rader i motsetning til de vanlige 3. Dette sørger for at vi kan vinne gevinster langs totalt 40 gevinstlinjer i Space Wars. Når det kommer til innsatsen så har vi som vanlig fra Net Entertainment muligheten til å spille med opptil 10 mynter på hver av linjene, og verdien på disse myntene kan justeres fra 0.01 til 0.50. På det meste kan man altså spille med totalt 400 mynter, og med en myntverdi på 0.50 blir den maksimale innsatsen på 200 kreditter.

Space Wars kan tilby oss stablede wilds, og wilds er symboler som fungerer som en jokere – det betyr at om du får 3 like symboler langs en gevinstlinje + et widsymbol, vil du få en utbetaling som om du hadde fått 4 like symboler. Jokeren kan nemlig erstatte alle andre symboler i Space Wars og dermed komplettere eller forlenge vinnende kombinasjoner. At symbolene opptrer stablet betyr at man kan få alt fra 1-4 wilds på et enkelt hjul, og da øker vinnersjansene betydelig.

Hovedfunksjonen i Space Wars er respinn-funksjonen, og denne funksjonen gir oss et free spin etter hver gevinst man vinner. Man får dog ikke et nytt spinn hvis man får en gevinst på et respinn. Når man får en vinnende kombinasjon blir et eksemplar av symbolene i kombinasjonen teleportert til Cloning Pod’en som ligger til høyre for hjulene. Der vil symbolet blir klonet og mangedoblet og kjørt ut på hjulene i respinnet i et stort antall, og på den måten har man større sjanser til å vinne gevinster i denne gratisrunden. Det er den røde krystallen som er mest verdt i Space Wars og klarer man å få dette symbolet klonet er sjansen for en megautbetaling så definitivt tilstede. Nevnte vi forresten at den maksimale utbetalingen er på 400.000 mynter?

Mer enn dette er det ikke å si om Space Wars, uten at det behøves å ses på som negativt. Denne automaten er faktisk veldig underholdende til tross for sine få funksjoner, og dette sørger både grafikk og lyd, samt den morsomme respinnet for. At man i tillegg vet at muligheten til å vinne 400.000 mynter er tilstede gjør jo også sitt for å holde spenningen på topp!

Privacy Policy