STARBURST

I Starburst fra Net Entertainment får vi en enkel men fabelaktig spilleautomat som ligger helt i toppklassen – sin enkelhet til tross! Starburst er ukomplisert, 80-tallspreget og fargerik, men samtidig er ubeskrivelig nytelse å spille!

Betsafe Bonus

I spilleautomaten Starburst får man en automat som har 5 hjul og 10 gevinstlinjer. Selv om automaten har bare 10 gevinstlinjer kan man faktisk vinne fra begge sidene av automaten – altså gir symbolkombinasjoner både fra hjulet lengst til venstre og mot høyre og omvendt gevinster. Andre spesielle funksjoner er det lite av, men selve krumtappen på Starburst er wildsfunksjonen Starburst Wilds!

Innsats
Starburst lar deg spille med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.01 til 1.00 og med en mulighet til å justere innsatsnivået fra 1-10. Den høyeste innsatsen man kan sette på et enkelt spinn blir derfor på solide €100.

Starburst Wilds
Wildsymbolet i Starburst er det 8-kantede og flerfargede stjernesymbolet. At det er et wildsymbol betyr at det er et symbol som kan ta egenskapene til alle symbolene i spillet og derfor være et symbol som gjør det enklere å vinne gevinster. Det samme wildsymbolet kan på grunn av sine egenskaper faktisk være en del av flere forskjellige vinnende kombinasjoner samtidig.

Starburst Wild-symbolet dukker kun opp på hjul 2,3 og/eller 4 og når dette skjer fyres Starburst Wild-funksjonen opp. Wildsymbolet utvider seg til å erstatte alle symbolene på det aktuelle hjulet det har havnet på, slik at man får 3 wildsymboler på det samme hjulet. Det er vel unødvendig å si at dette øker gevinstmulighetene markant! I tillegg til dette vil de andre hjulene spinne en ekstra runde samtidig som Starburst Wild-hjulet holder sin posisjon og blir stående i ro.

Man får derfor to gevinstmuligheter på det samme spinnet. Hvis man skulle være så heldig at et nytt wildsymbol dukker opp på gratisspinnet gjentar funksjonen seg, og dette kan maksimalt skje 3 ganger på rad. Gratisspinnene i Starburst Wild-funksjonen spilles med den samme innsatsen som i den runden hvor funksjonen ble aktivert.

Vi har tidligere nevnt det: selv om Starburst virker enkel, så skjuler den potensielt store utbetalinger for den som har hellet med seg i Starburst Wilds!

Oppsummering av Starburst
Å spille på Starburst er som å ta et lyd- og lysbad og er en opplevelse som definitivt vil gjøre dagen din mange hakk bedre! Å sitte å se på at ‘Big Win’ og ‘Super Combo’ blinker mot deg fra skjermen er en følelse som ikke lar seg beskrive med ord. Starburst er skrudd sammen på en slik måte at den virker å være nesten for enkel, men etter å ha spilt sitter man nesten igjen med en interplanetarisk og lykkelig følelse! Den bare må prøves!

Privacy Policy