SUBTOPIA

I Subtopia er det duket for skikkelig undervannsspenning når vi blir med en ubåt ned i det store ukjente havdypet på leting etter store gevinster! Leter du godt venter det deg en utbetaling på 120.000 mynter!

Betsafe Bonus

I Subtopia får vi en video spilleautomat fra Net Entertainment som kan tilbys oss 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og som har funksjoner som wilderstatter, scattersymbol og to multiplikatorfunksjoner – en for normal spillmodus og en for gratisrundene. Spill Subtopia gratis hos oss eller med ekte penger hos Unibet eller NordicBet.

Innsatsmuligheter
Subtopia lar spilleren satse med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50 og på et innsatsnivå fra 1-10, og den høyeste innsatsen pr. spinn blir derfor på €100.

Wildsymbol
Den gule dykkerhjelmen fungerer som wilderstatter i Subtopia, og det innebærer at dette symbolet kan danne eller inngå i vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. 3 vanlige symboler + et wildsymbol gir derfor en utbetaling som om man hadde fått 4 vanlige symboler. Wildsymbolet kan ikke inngå i kombinasjoner med scattersymboler eller bonussymboler.

Scattersymbolet og gratisrunder
Kompass-symbolet fungerer som scattersymbol i Subtopia, og det betyr at det ikke behøver å være en del av en gevinstlinje for å utbetale gevinst. 2 slike symboler tilfeldig plassert gir pengegevinst, mens 3 eller flere gir pengegevinst og gratisrunder i tillegg.

Scattersymbolet utbetaler følgende:
2 scattersymbol gir det dobbelte av innsatsen.
3 scattersymbol gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 4 + gratisrunder.
4 scattersymbol gir en gevinst lik innsatsen innsatsen multiplisert med 25 + gratisrunder.
5 scattersymbol gir en gevinst lik innsatsen innsatsen multiplisert med 100 + gratisrunder.

Multiplier Meter-funksjonen bestemmer hvor mange gratisrunder man vinner, og denne kan du lese om i det neste avsnittet.

Multiplier Meter
Når man har vunnet gratisrunder og begynner på disse aktiveres også Multiplier Meter-funksjonen. Denne funksjonen består av 4 nivåer som er 2x, 4x, 6x og til slutt et symbol av et dødningehode. Multiplier Meter er som sagt en multiplikator som slår inn tilfeldig i gratisrundene og sørger for at gevinstene blir større. For hver gang Meteret slår inn øker multiplikatorverdien og når Meteret når opp til symbolet som viser dødningehodet avsluttes gratisrundene.

Random Multiplier
Denne funksjonen er også en gevinstmultiplikator, men denne er aktiv hele tiden mens man spiller i vanlig spillemodus. Funksjonen slår inn tilfeldig og sørger for at gevinstene man vinner kan bli multiplisert med enten 2x, 3x og 5x – i en tilfeldig rekkefølge fra gang til gang.

Oppsummering av Subtopia
Dykket ned i det ukjente havdypet kan fort vise seg å bli en lukrativ affære, for hvem vet hvilke skatter det store mørket skjuler! Store gevinster venter på den som har full klaff med multiplikatorene og med scattersymbolene, og det karakteristiske ‘plinget’ fra ubåten holder oss på kanten av stolen!

Privacy Policy