Super Joker – Norsk Spilleautomat

Super Joker automaten er en Norsk spilleautomat som det nå er laget en kopi av på nett. Man kan kanskje si at Super Joker var en krysning mellom Jackpot 2000 og Oldtimer automaten som begge var populære spilleautomater. Nettversjonen heter Mega Joker og du kan spille den her på siden helt gratis. Det kreves ingen nedlastning eller registrering så lenge du ikke vil spille for ekte penger.

I likhet med Oldtimer har Super Joker gevinsthjul både på øvre og nedre del av automaten. Når man får en gevinst i det nederste spillet får man automatisk muligheten til å gamble denne gevinsten på de øverste gevinsthjulene. Innsatsen på bonusspillet er mellom Kr.20,- og Kr.200,- og det er selvfølgelig her de store gevinstene gjemmer seg.

Nordicbet Bonus

Velger man å spille for Kr.100,- per trykk i bonusspillet får man en hemmelig gevinst ved å få en joker plassert på det midterste gevinsthjulet. Gevinsten vil da være mellom Kr.100,- og Kr.2000,-. Spiller man for Kr.200,- i bonusspillet får man en hemmelig gevinst ved kun å få en eneste joker plassert på et av gevinsthjulene.

Nettversjonen av Super Joker fungerer etter akkurat samme prinsipp og for deg som har spilt på denne maskinen tidligere vil du kjenne igjen alle lydene fra originalspillet. Høyeste innsats for ett spinn er Kr.10,- på den Norske automaten mens når du spiller den på nettet er maksimal innsats €10 for hvert trykk. Dette betyr selvfølgelig også at gevinstene blir proporsjonelt større.

Mega Joker har i motsetning til Super Joker også en progressiv jackpot. Jackpoten utløses ved å få tre jokere på en og samme gevinstlinje uavhengig om man spiller på det vanlige spillet eller bonusspillet. En liten sum legges til potten for hver gang noen spiller på automaten på nettet og jackpoten blir derfor stor på veldig kort tid.

Dersom du skulle være på jakt etter å skaffe deg en real life Super Joker automat er det fortsatt ikke for sent. Hvis du tar en titt på Finn.no eller auksjonssider som Qxl.no er det ofte Norske spilleautomater til salgs, vanligvis for mellom 2000 og 5000 Kroner.

I mellomtiden kan du spille nettversjonen Mega Joker helt gratis.

Privacy Policy