SUPER LUCKY FROG

I Super Lucky Frog fra Net Entertainment venter det deg en noe annerledes spilleopplevelse, ettersom automaten i fremtoningen kan virke nesten barnslig. Du skal imidlertid ikke la deg lure, for dette er en automat som har nok av funksjoner som kan gi store utbetalinger. Det er med andre ord bare å la seg forføre av den lystige musikken og den manga-inspirerte grafikken og bli med på eventyret!

Betsafe Bonus

I Super Lucky Frog får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi wildsymboler, scattersymboler, gratisrunder, en progressiv jackpott og et bonusspill! Prøv Super Lucky Frog gratis hos oss eller med ekte penger hos Betsafe!

Innsatsmuligheter
Super Lucky Frog lar spillerne spille med en myntverdi som ligger fra 0.01 til 0.50 og på et innsatsnivå som går fra 1-4. Totalt gir dette en maksimal innsats pr. spinn med alle linjer aktive på €50.

Wildsymbol
I Super Lucky Frog er wildsymbolet illustrert av en liten alv, og dette er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Dette vil si at om man får 4 vanlige symboler på en aktiv gevinstlinje og et wildsymbol til slutt, vil man få et utbetaling som om man hadde 5 symboler. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatter- eller bonusspillsymbolet.

Scattersymbol
Symbolet av feen fungerer som scattersymbol i Super Lucky Frog, og dette innebærer at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre på en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst. To eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinst i form av penger og/eller gratisrunder.

Scattergevinster i Super Lucky Frog
2 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 2.
3 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 4 + 10 gratisrunder.
4 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 50 + 20 gratisrunder.
5 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 400 + 30 gratisrunder.

I gratisrundene spinner hjulene med den samme innsatsen som i den runden hvor gratisrundene ble vunnet, og alle gevinster man vinner i gratisrundene blir multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen. Unntaket gjelder for eventuelle jackpott-gevinster.

Bonusspill: Super Lucky Frog Triple Jackpot
Bonussymbolet i Super Lucky Frog er symbolet som viser frosken med en krone på hodet. Får man 3 eller flere slike symboler på rad på en aktiv gevinstlinje som starter på hjulet til venstre får man tilgang til bonusspillet. Bonusspillet er et trippelt progressivt jackpottspill og når man kommer til bonusspillet skal man enkelt og greit trykke på ‘Spinn’ for at rouletthjulet skal spinne. Jackpottene har man oversikt over i toppen av skjermbildet og bonusrunden er over når man har vunnet en bonusgevinst eller selve jackpotten! For å kunne vinne jackpotten må man spille med maksinnsatsen som er på €50.

Oppsummering av Super Lucky Frog
På grunn av spillets spesielle grafikk og lydbilde fremstår Super Lucky Frog som en litt snål spilleautomat – men la det være helt klart at automaten er suveren! Får du full klaff på denne spilleautomaten kan du le hele veien til banken! De store scattergevinstene og de progressive jackpottene er funksjoner som virkelig kan få pengene til å klinge i kassa!

Privacy Policy