THE EXTERMINATOR

Bli med skadedyr-bekjemperen Alvin Goodman på jobb i spilleautomaten The Exterminator, og hjelp ham i hans vriene kamp mot den uskikkelige vaskebjørnen! Gjør du jobben godt kan det virkelig blir lønnsomt for deg!

I The Exterminator for vi en spilleautomat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og her kan vi finne funksjoner som wildhjul, Sticky Wins, gratisrunder, Double Up-funksjonen og et morsomt bonusspill hvor man skal jakte på vaskebjørnen og finne ut hvor den har gjemt seg. Prøv automaten helt gratis her eller lek skadedyr-utrydder med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
The Exterminator gir spillerne sjansen til å spille med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.02 til 0.50, mens man samtidig kan velge om man vil spille med alt fra 1-5 mynter pr. linje. Maks innsats blir 150 mynter eller 75 kreditter.

Wildhjulet
Wildhjulet er en funksjon som settes i gang når lastebil-symbolet vises på et hjul. Det som da skjer er at hele hjulet får egenskapene til et wildsymbol, og det betyr at det kan inngå i kombinasjoner med alle andre ordinære symboler og fortsatt gi gevinst. Man kan også kalle wildsymboler for jokere.

Sticky Wins
Sticky Wins er en funksjon som innebærer at alle symboler i en vinnende kombinasjon fryses og holder sin plass, mens de resterende symbolene på hjulene spinner ytterligere en gang – uten ekstra kostnader! Får man flere av det samme vinnende symbolet i respinnet, så vil også disse fryses før hjulene spinner atter en gang. Hjulene vil fortsette å spinne så lenge det dukker opp nye symboler som kan inngå i den vinnende kombinasjonen, og Sticky Wilds virker også i gratisrundene.

Gratisrunder
Hvis man har lyst til å spille gratisrunder i The Exterminator trenger man bare å få 5 fotavtrykk-symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene! Hvert spinn i gratisrundene blir tildelt en gevinstmultiplikator som gevinstene man vinner i det aktuelle spinnet blir multiplisert med. Denne verdien vil være alt fra 1x til hele 5x, så man kan med andre ord få gevinster i gratisrundene multiplisert med 5.

Double Up
Klikker du på Double Up-knappen etter at du har vunnet en gevinst får du muligheten til å doble gevinsten din. Det er enkelt og greit bare å gjette fargen på det spillekortet den godeste Alvin er i ferd med å legge på bordet. Du må bare klikke på rødt eller svart – 50/50 med andre ord!

Bonusfunksjon: 5x Or More
5 eller flere Blåpapir-symboler sender deg rett til bonusspillet hvor du skal finne ut hvor den gjenstridige vaskebjørnen har gjemt seg. Lykkes du med å finne rakkeren venter det deg veldig gode gevinster, men du vinner premier selv om du gjetter feil.

Oppsummering av The Exterminator
I The Exterminator får vi en spilleautomat-opplevelse som bare Betsoft kan gi oss! Automaten er svært humoristisk når det kommer til symbolbruk og tema, samt at musikken heller ikke demper det lystige preget. Med både wilds, gratisrunder og spesielt den herlige Sticky Win-funksjonen har Betsoft atter en gang gitt oss underholdning i toppklassen!

Privacy Policy