THE GHOULS

Skrekk og gru og halloween-feiring er sentrale elementer i spilleautomaten The Ghouls fra Betsoft! Overvinn din egen frykt og nyt en morsom og potensielt lønnsom opplevelse mens du flykter for livet mellom monstere og mumier!

I The Ghouls får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer og vi finner funksjoner som wildsymboler, scattersymboler, jackpot og bonusrunde! Du kan prøve The Ghouls helt gratis her på siden eller spille med ekte penger hos våre samarbeidspartnere i 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
I The Ghouls kan spilleren satse alt fra 1-5 mynter på hver gevinstlinje, samt at hver mynt kan ha en verdi som går fra 0.02 til 0.50. Det maksimale antallet mynter blir derfor 100 og med en maksverdi på hver mynt på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn i The Ghouls på 50 kreditter.

Wildsymbol
Gresskarsymbolet i The Ghouls fungerer som wild/joker, noe som betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle ordinære symboler. Wildsymbolet kan imidlertid ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatteren, bonussymbolet eller jackpottsymbolet.

Scattersymbol og gratisrunder
Dracula-symbolet fungerer som scattersymbol, og det betyr at det er fritatt fra kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi utbetaling. 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene utbetaler gevinster i form av gratisrunder.

Scattergevinster
3 scattersymboler gir 5 gratisrunder.
4 scattersymboler gir 10 gratisrunder.
5 scattersymboler gir 20 gratisrunder.

Progressiv Jackpott
I The Ghouls finner vi en progressiv jackpott som man kan vinne om man får 5 jackpottsymboler på en aktiv gevinstlinje! Hvor stor jackpotten er kan vi se øverst i spillebildet, og jackpotten kan bare vinnes med maks innsats. Jo større myntverdien er jo høyere vil jackpottutbetalingen være. Jackpottsymbolet er symbolet som viser et spøkelseshus.

Bonusspill: Gravrøveri!
3 bonussymboler (symbolet med en gravstein merket ‘Bonus Round’) i en hvilken som helst posisjon på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet. I bonusspillet havner man på en kirkegård hvor man blir stilt overfor 6 graver, og her skal man velge graver for å se hvilke bonusgevinster de skjuler. Hvis man får flere enn 3 bonussymboler på gevinstlinjene følger det med en gevinstmultiplikator som gevinstene fra bonusrunden multipliseres med.

Oppsummering av The Ghouls
The Ghouls er en underholdende spilleautomat med sitt horror-tema, og med funksjoner som gratisrunder, jackpott, wilds og scattere blir totaltinntrykket riktig så bra!

Privacy Policy