THE GLAM LIFE

Slurp champagne ombord på yachten, eller stikk avgårde en weekend med ditt private fly i The Glam Life! The Glam Life er spilleautomaten som lar deg få oppleve alt det glamorøse som verden har å by på, og kanskje kan noe av dette bli ditt hvis hjulene står deg bi… Bon Voyage!

I The Glam Life får vi en spilleautomat fra Betsoft som lar oss få smake på det søte liv over 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Av funksjoner finner vi gratisrunder, jackpott og flere bonusfunksjoner. Prøv det luksuriøse livet helt gratis her på NorskeAutomater.org eller se om du klarer å få en ekte bit av kaken hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
I The Glam Life kan spilleren satse 1-5 mynter pr. gevinstlinje samtidig som hver mynt kan ha en verdi som går fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 125 mynter med en maksverdi på 0.50 hver blir den høyeste innsatsen pr. spinn i The Glam Life på 62,5 kreditter.

Gratisrunder
Hvis man får 3 eller flere symboler av flyet på en aktiv gevinstlinje gir dette en gevinst i form av gratisrunder, og jo flere flysymboler jo flere gratisrunder. 3, 4 og 5 flysymboler gir henholdsvis 5, 10 og 25 gratisrunder!

Bonusfunksjon: Match Bonus
Hvis man får 3 eller flere symboler av parfymeflakongen på en aktiv gevinstlinje starter bonusfunksjonen Match Bonus! Tunge draperier vil da falle ned og 15 esker med ringer man kan velge mellom vil vises. Velg en av eskene for å avsløre tre forskjellige diamanter, og man skal fortsette å plukke esker til man har funnet tre diamanter som er like! Man får en bonusgevinst som er basert på hvilke 3 like ringer man fant, og det er mulig å vinne opptil 500 kreditter her!

Bonusfunksjon: Plukk Meg Bonus
3 symboler av smykkeskrinet på en aktiv gevinstlinje starter bonusfunksjonen Plukk Meg! Velg ett av smykkeskrinene for å se hvilke herlige juveler det skjuler, og samtidig få se hvilken bonusgevinst man vinner. Det er faktisk mulig å vinne helt opptil 1150 kreditter i Plukk Meg Bonus!

Bonusspill: Jorden Rundt!
I det øyeblikket man får 3 eller flere symboler på en aktiv gevinstlinje som viser herskapshuset starter bonusspillet Jorden Rundt! I et nytt skjermbilde skal man velge tre forskjellige destinasjoner som blir målet for en tur med det private flyet, og blant målene finner vi et skikkelig party i New York, en stor middag i Paris og en tur på den røde løperen i Hollywood! På hver destinasjon venter den en bonusgevinst, og når alle de tre valgte reisemålene er besøkt summeres bonusene og godskrives saldoen.

Jackpott
Luksusyachten fungerer som jackpottsymbol i The Glam Life og hvis man får 5 av disse på en aktiv gevinstlinje er jackpotten i boks! For å vinne denne kreves det imidlertid at man spiller med den høyeste innsatsen.

Oppsummering av The Glam Life
Benytt sjansen til en liten virkelighetsflukt fra hverdagens slit og ork, og lat som du er en skikkelig VIP-kjendis for en stakket stund! Kanskje lar The Glam Life deg oppleve ordentlig rikdom hvis du har hellet med deg!

Privacy Policy