Thief

Spilleautomaten Thief er en høyoktans action-automat som gir oss nervepirrende spenning fra start til slutt! Er får vi verdifulle bonussymboler, to free spins-runder og andre suverene funksjoner!

Betsafe Bonus

Thief tar oss med på en reise som strekker seg fra de regntunge gatene i basisspillet og helt opp til de øvre etasjene i et moderne bygg hvor free spins utspiller seg. Her er det en berg og dalbane av følelser og action i hvert eneste spinn og dette skaper store forventninger mens man spiller. Som sagt: to free spins spill, utvidede wilds og et meget lukrativ diamantsymbol som kan sørge for opptil 5000 mynter garanterer at vi her ikke vil oppleve ett eneste kjedelig øyeblikk!

Thief

Innsatsmuligheter og oppsett
I Thief utspiller all spenningen seg over 5 hjul og 3 rader, og vi kan vinne gevinstene langs automatens totalt 25 gevinstlinjer. Når det gjelder innsatsen så kan man spille med opptil 10 mynter pr. linje, noe som totalt sørger for 250 mynter i sving på det meste!

Utvidet wild
Vi starter med en meget bra funksjon, nemlig utvidet wild. Dette er en joker som kun opptrer på hjul 2, 3 og 4, men som utvider seg til å dekke hele hjulet hvis dette kan gi en gevinst. Symbolet vil derfor strekke seg over alle gevinstlinjene og kan dermed sørge for at man får flere vinnende kombinasjoner samtidig. Får man flere slike symboler samtidig på hjulene kan man virkelig oppleve at saldoen får seg et kraftig løft!

Et wildsymbol er et symbol som har en funksjon som en joker. Det vil derfor kunne være en del av alle kombinasjoner som er basert på normale symboler, men ikke sammen med scatterene.

Free spins
I basisspillet vil tre vanlige scattersymboler på hjul 3, 4 og 5 samtidig utløse 10 free spins. En kombinasjon av vanlige scattere og Adrenaline Scatter vil også kunne gi oss free spins. I disse gratisrundene vil tre nye scattere gi ytterligere 10 free spins!

Adrenaline Free spins
Får man 3 Adrenaline Scatter-symboler samtidig fordelt på hjul 3, 4 og 5 aktiverer man 10 Adrenaline Free Spins. Det spesielle med disse rundene er at det kun er symbolene av tyvens verktøy, Adrenaline Scatters og diamant-symbolet som vises på hjulene! Når man får mindre utvalg av symboler vil da selvsagt sjansen til å vinne gevinster bli adskillig større. I Adrenaline Free Spins vil også diamantsymbolet komme til syne og får man 2, 3, 4 eller 5 eksemplarer av dette på hjulene vinner man henholdsvis 25, 200, 1000 eller 5000 mynter!

Oppsummering av Thief
I Thief er det scattere og free spins det dreier seg om og spesielt gunstig er free spin spillet Adrenaline Free Spins hvor gevinstmulighetene er kraftig økt. Man finner i denne spilleautomaten ikke bare to forskjellige free spins og utvidet wild – man får også muligheten til å oppleve en uante mengder spenning og mange forskjellige måter å vinne gevinster på! Thief er rett ut sagt en meget bra spilleautomat!

Husk at du kan spille gratis her på siden så lenge du vil, men hvis du vil oppleve litt ekte spenning kan du benytte deg av en av bonusene våre og stikke innom et ekte casino og forsøke deg med ekte penger der!

Privacy Policy