THREE WISHES

Hvem liker vel ikke en snill og god lampeånd? I automaten Three Wishes møter vi en av disse, og nå spørs det bare om hvilke ønsker du vil velge: endeløs rikdom eller stor berømmelse? Eller er det kanskje sann, udødelig og lidenskapelig kjærlighet du søker? Ikke uroe deg, for når du finner lampeånden vil han innfri disse ønskene for deg!

I Three Wishes får vi en reise til det eventyrlige østen over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi wildsymboler, gratisrunder og flere bonusfunksjoner! Drøm deg bort i en magisk verden helt gratis hos oss eller spill med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Three Wishes gir spilleren en mulighet til å satse alt fra 1 til hele 10 mynter pr. gevinstlinje samtidig som hver mynt kan ha en verdi som går fra 0.02 til 0.50. Med et maksimalt antall mynter på 300 og med en største myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen i Three Wishes 150 kreditter!

Wildsymbol
Det flygende teppet fungerer som wildsymbol/joker i Three Wishes og det betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen alle andre ordinære symboler. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med bonussymbolene.

Bonusfunksjon: Magisk teppe
Hvis wildsymbolet, altså det flyvende teppet, havner i en tilfeldig posisjon på det første hjulet starter bonusfunksjonen Magisk Teppe. Teppet vil fly fra sin posisjon på det første hjulet og over til det bakerste, samtidig som det på sin vei gjør symbolene det flyr over om til gevinster! Her er det absolutt gode penger å vinne!

Bonusfunksjon: Klikkbonus
Når symbolet av apekatten havner i den midterste posisjonen på hjul 3 starter bonusfunksjonen Klikkbonus! Når den starter skal man trykke på symbolene som finnes over, under og på sidene av apekattsymbolet, og når dette er gjort vil rakkeren ryste gevinstene frem av symbolene. Dette fortsetter helt til man treffer symboler som inneholder en gevinst og som er merket ‘Collect’ – da blir gevinstene summert og man returneres til normal spillmodus.

Gratisrunder
Hvis man får 3 eller flere av skattekiste-symbolene på en aktiv gevinstlinje vinner man gratisrunder – jo flere symboler, jo flere runder. 3, 4, og 5 skattekister gir henholdsvis 5, 10 og 20 gratisrunder!

Bonusspill: 3 Ønsker!
Bonusspillet 3 Ønsker starter i det øyeblikket 3 eller flere symboler av lampeånden havner på en aktiv gevinstlinje. Lampeånden må vekkes fra sin lange og dype søvn ved at man må klikke på lampen, og da viser han seg i en mystisk sky av røyk. Spilleren vil da få muligheten til å velge mellom 6 ønsker: rikdom, berømmelse, reiser, visdom, et langt liv eller evig kjærlighet! Velg det som faller deg naturlig og bli neddynget med gevinster – et ordentlig suverent bonusspill!

Oppsummering av Three Wishes
Three Wishes, er som det er lett å forstå, en magisk spilleopplevelse, og automaten er med sine mange funksjoner et spill som kan gi ordentlig store gevinster! Gratisrunder og 3 forskjellige bonusspill gjør dette til en ren fest, og aldri har vel østens mystikk appellert mer til automatspillere!

Privacy Policy