THUNDERFIST

Bli en ordentlig samurai når du spiller på spilleautomaten Thunderfist! Slå godt rundt deg og sop inn gevinster med automatens mange flotte funksjoner!

Betsafe Bonus

Thunderfist er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og som tar i bruk funksjonen 243 Ways to Win. Av andre funksjoner finner vi Stacked Wilds, Scattersymbol samt gratisrunder med en tilfeldig gevinstmultiplikator!

Innsatsmuligheter
Thunderfist følger oppskriften som de fleste andre NetEnt-automater også anvender, og det betyr at man kan spille på et innsatsnivå som går fra 1-10 og med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 0.50. Den høyeste mulige innsatsen pr. spillerunde blir derfor på solide €150!

243 Ways to Win
I stedet for gevinstlinjer anvender Thunderfist seg av 243 Ways to Win, og det betyr at symbolene i en vinnende kombinasjon må havne på tilstøtende hjul – de trenger imidlertid ikke å følge bestemte gevinstlinjer som er det vanlige i tradisjonelle automater.

Stacked Wilds
Wildsymbolet/jokeren i Thunderfist kan opptre stablet (stacked) noe som betyr at det kan dekke hele eller deler av hjulet det havner på. Stacked wilds blir derfor en meget gevinstfremkallende funksjon, og ettersom symbolet kan dukke opp på alle hjulene (og gjerne samtidig) kan man få skikkelig store utbetalinger hvis man er litt heldig. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker, og det betyr at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler.

Scatter
Scatteren i Thunderfist er representert ved den store gong-gongen, og er et symbol som er fritatt fra kravet om å havne på tilstøtende hjul for å gi utbetaling. Så lenge man får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man gratisrunder. 3, 4 og 5 scattere utløser henholdsvis 10, 15 og 20 gratisrunder.

Gratisrunder og multiplikator
For hvert gratisspinn vil en tilfeldig multiplikatorverdi være aktiv for akkurat den ene runden. Hvis man vinner en gevinst vil denne bli multiplisert med den aktuelle verdien. De tilfeldige multiplikatorverdiene er 2x, 3x, 4x og 5x.

Oppsummering av Thunderfist
Thunderfist er en super spilleautomat fra NetEnt, og selv om den fremstår som enkel er den allikevel et meget godt valg når man skal spille. Thunderfist kan skryte av suverene funksjoner som Stacked Wilds, gratisrunder og en gevinstmultiplikator som mangedobler alle gevinstene man vinner i gratisrundene!

Privacy Policy