TRUE ILLUSIONS

I True Illusions får vi følge en fryktløs magiker og hans vakre assistent mens de underholder oss på det mest utsøkte vis! I en verden av magi er ingenting som det synes, og man forteller seg selv til stadighet at det bare er et triks. I virkeligheten er det bare en forklaring: det er den reneste magi! Jo høyere risk, jo mer underholdende show… la deg forføre og underholde av True Illusions!

I True Illusions får vi oppleve ren og fantastisk magi over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og vi finner funksjoner som wilds, stablede wilds/Wild Reel, gratisrunder og bonusrunden Pick A Card, Any Card! Lek med magien gratis her på NorskeAutomater.org eller spill med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
True Illusions lar spilleren satse alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og sette verdien på myntene til alt fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 150 mynter i sving og den største verdien på myntene på 0.50, blir den høyeste innsatsen i True Illusions på 75 kreditter.

Wildfunksjoner
Symbolet som er merket ‘Wild’ fungerer som wildsymbol i True Illusions. Dette symbolet fungerer som en joker og kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler, med unntak av bonussymboler.

Man kan få 3 wildsymboler oppå hverandre på det midterste hjulet, altså stablede wilds, og dette vil startet wildfunksjonen Wild Reel. Wild Reel sørger for at hele det midterste hjulet vil fungere som et wildsymbol i et visst antall runder, og dette øker selvsagt gevinstmulighetene enormt!

Gratisrunder
3 eller flere symboler av magikeren i en tilfeldig posisjon på hjulene utløser en gevinst i form av gratisrunder. I gratisrundene forsvinner symboler som blir en del av vinnende kombinasjoner slik at nye symboler kan ta deres plass. Dette fører til at man kan vinne flere ganger på det samme spinnet!

Bonusspill: Pick A Card, Any Card!
Symbolet av spillerkortene fungerer som bonussymboler i True Illusions, og hvis man får 3 eller flere av disse i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter bonusfunksjonen Pick A Card, Any Card! Velg det kortet du har størst tro på for å avsløre bonusgevinsten din! Nyt showet!

Oppsummering av True Illusions
True Illusions har som en del av Betsofts Slots3-serie et design som man nesten ikke kan finne maken til! Masse wildfunksjoner, gratisrunder og et bonusspill gjør True Illusions til en spilleautomat mange nok vil ha som sin favoritt!

Privacy Policy