UNDER THE BED

I Under The Bed kommer alle små barns mareritt til virkelighet, for nå kommer monstrene frem fra under senga! Bli med søskenparet Jesse og Jane på en i overkant spennende kveld – i hvertfall for dem!

Under The Bed er en ny automat i Betsofts Slots3 serie som tilbyr oss strøken grafisk underholdning over 5 hjul og 3 rader. Her får vi også 30 gevinstlinjer som vi kan vinne langs, samt bonusfunksjoner som Sticky Wilds, free spins, et bonusspill og Double Up-funksjonen. Les mer om automatens funksjoner i vår omtale av spillet.

Innsatsmuligheter
Det første vi ser på i Under The Bed er innsatsmulighetene vi har, og det vi da ser er at vi kan spille med opptil 5 mynter på hver aktive linje, noe som sørger for at det er maksimalt 150 mynter i sving. Hver mynt kan være verdt alt fra 0.02 til 0.50 og det betyr at den maksimale innsatsen pr. spinn blir på 75 kreditter.

Sticky Wild/joker
Et wildsymbol er det samme som en joker, og som derfor har den rollen at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med alle andre vanlige symboler på hjulene. I Under The Bed utløses en god wildfunksjon hvis man får en spesiell kombinasjon av monstre på hjulene som er omgitt av en ramme. De aktuelle monstersymbolene vil da dannes om til wilds og holde sin posisjon på hjulene i et visst antall spinn. Et tall på selve wildsymbolet angir hvor mange runder symbolet vil holde plassen sin. Gode posisjoner på wildsymbolene kan gi oss store utbetalinger, så dette er kanskje automatens høydepunkt.

Free spins
Hvis symbolet med den skumle døren vises i den midterste posisjonen på hjul 3 vinner vi 12 free spins hvor alle gevinster blir multiplisert med to i forhold til det som står oppgitt i gevinsttabellen. Gratisrundene foregår på et nytt sett med hjul som det foregår mye rart rundt.

Bonusspill
Hvis symbolet som viser en seng dukker opp på tre forskjellige plasser på hjulene samtidig vinner vi tilgang til bonusspillet i Under The Bed. Her skal vi velge blant 4 fire forskjellige kort for å se hvilken gevinst de skjuler, og for hver gang vi finner en gevinst vil et monster hoppe opp i senga og skremme Jesse og Jane. Bonusspillet avsluttes når vi trekker ‘mamma’-kortet, og da får de to vettskremte barna endelig noen beroligende ord.

Double Up
Double Up er den faste funksjonen i Betsofts automater som lar oss forsøke å doble gevinstene våre som vi vinner i basisspillet – helt frivillig selvsagt. Klikk på Double Up etter en gevinst og gjett på om utfallet av terningkastet til monsteret blir et partall eller et oddetall. Gjetter du rett er gevinsten din doblet og du kan gjette en gang til eller cashe inn. Gjetter du feil er gevinsten tapt.

Oppsummering av Under The Bed
I Under The Bed får vi en lett underholdende spilleautomat som har flere funksjoner, men spesielt én som skiller seg ut – Sticky Wilds. Denne er meget bra og kan gi skikkelig gode utbetalinger. Free spins med doble gevinster lar seg også høre, samt et bonusspill som har gode utbetalinger.

Privacy Policy