UNDER THE SEA

Dykk ned i det sommervarme og blå havet, mens du leter etter pengegevinster blant skipsvrak, havfruer og perlemuslinger i spilleautomater Under The Sea. Dette er automaten som gir deg sommerferie hele året!

Fra Betsoft Gaming kommer spilleautomaten Under The Sea som gir oss spillemoro over 5 hjul og 30 linjer, og med funksjoner som wilds, scattere, gratisrunder og en bonusrunde er alt lagt til rette for at dette blir en riktig så hyggelig spilleopplevelse! Prøv automaten gratis og risikofritt her eller dykk etter ekte skatter med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Under The Sea gir spillerne muligheten til å satse 1-5 mynter på hver linje, samt sette en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Maksimal innsats blir derfor på 150 mynter, eller altså 75 kreditter.

Wilds
Wildsymbolet i Under The Sea er representert ved symbolet av perlemuslingen, og dette er et symbol som kan inngå i kombinasjoner bestående av alle ordinære symboler. Man kan gjerne sammenlikne det med en joker, men det kan ikke skape vinnende kombinasjoner sammen med bonussymbolet eller scatteren. Jo flere wilds man får i en vinnende kombinasjon, jo høyere blir utbetalingen. 1, 2 eller 3 wilds i en kombinasjon gir en multiplisering av gevinsten på henholdsvis 2, 4 eller 8!

Scatteren
Scatteren i Under The Sea er symbolet som viser det sunkne skipsvraket. At det er en scatter betyr ingenting annet enn at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi utbetaling. Symbolet utbetaler uansett hvor er plassert på hjulene, så lenge det dukker opp 2 eller flere. Får man 3 eller flere scattere vinner man gratisrunder, mens 2 scattere gir en pengegevinst.

Scatterpremier
2 scattersymboler gir en utbetaling på 300 mynter.
3, 4 eller 5 scattersymboler utbetaler henholdsvis 8, 12 eller 15 gratisrunder.

Bonusspill: Dykk etter skatter
Skattekisten har også funksjonene til en scatter, og hvis man får 3 slike symboler hvor som helst på hjulene starter bonusspillet. Her skal man rote rundt etter skatter i havdypet, og hvis man er heldig kan man vinne noen gode gevinster!

Oppsummering av Under The Sea
Hvis dykking etter skatter, bading i asurblått hav og deilig sommervarme er noe for deg, så kan vi garantere at spilleautomaten Under The Sea vil treffe deg midt i hjerterota! Automaten har de basisfunksjonene enhver spilleautomat bør ha, og Under The Sea scorer som alle andre Betsoft-automater høyt på grafikk og spilleglede!

Privacy Policy