VICTORIOUS

Bli med tilbake til antikkens Roma i spilleautomaten Victorious fra Net Entertainment! Opplev en verden da keisere og gladiatorer var en del av dagliglivet, mens du kjemper din egen kamp for å vinne de store gevinstene som Victorious inneholder!

Betsafe Bonus

I Victorious får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 243 måter å vinne på. 243 måter å vinne på er en funksjon som erstatter de tradisjonelle gevinstlinjene, men dette kommer vi inn på lenger ned i artikkelen. Av funksjoner i automaten finner vi wildsymboler og gratisrunder. Spill på Victorious gratis her på NorskeAutomater.org eller med ekte penger hos NordicBet eller Unibet!

Innsatsmuligheter
Victorious lar spillerne spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50 og med et valgfritt innsatsnivå som går fra 1-10. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på hele €125, og Victorious er derfor en seriøs kandidat til alle de spillerne som oppfatter seg selv som high-rollers!

243 Ways to win
I Victorious opererer man med 243 Ways to win i stedet for de tradisjonelle gevinstlinjene man kjenner så godt fra spilleautomatene. Som vanlig må en vinnende kombinasjon starte på hjulet helt til venstre, men i 243 Ways to win holder det at symbolene kommer på tilstøtende hjul etter hverandre, og ikke etter bestemte gevinstlinjer. Så lenge man får det samme symbolet på tilstøtende hjul fra hjulet helt til venstre og mot høyre, vinner man gevinst! Der er derfor enklere å få sjeldne symbolkombinasjoner enn med vanlige gevinstlinjer, og man har altså totalt 243 måter å vinne på!

Wildsymbol
I Victorious er wildsymbolet symbolet som viser den gyldne ørnen, og dette er et symbol som kan inngå i og danne kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler i automaten, slik at det blir lettere å vinne gevinster. 4 like symboler + et wildsymbol gir derfor en utbetaling tilsvarende 5 like symboler. Wildsymbolets egenskaper betyr derfor at det samme wildsymbolet kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Gratisrunder
Gratisrunde-symbolet i Victorious er symbolet som viser den gyldne laurbærkransen. Tre eller flere slike symbolet på rad fra hjulet helt til venstre og mot høyre gir gevinst i form av gratisrunder. I gratisrundene spiller man med den samme innsatsen som i den runden hvor gratisrundene ble vunnet, og alle gevinster man vinner i disse rundene multipliseres med 3. I tillegg til dette gir også gratisrunde-symbolene en gevinst i seg selv før selve gratisrundene begynner.

Gevinster fra gratisrunde-symbolet
3 gratisrundesymboler gir 15 gratisrunder + en gevinst lik innsatsen multiplisert med 5.
4 gratisrundesymboler gir 20 gratisrunder + en gevinst lik innsatsen multiplisert med 20.
5 gratisrundesymboler gir 25 gratisrunder + en gevinst lik innsatsen multiplisert med 50.

Oppsummering av Victorius
I Victorious har vi fått en spilleautomat som har et stilfullt ytre og enkle men gode funksjoner! Symbolbruken fremstår som autentisk og automatens 243 Ways to win gjør spillopplevelsen på Victorious til noe annerledes på en svært positiv måte. Store utbetalinger fra gratisrunde-symbolene og muligheten til å vinne mange gratisrunder trekker voldsomt opp!

Privacy Policy