Wild Rockets

Prøv den kruttsterke spilleautomaten Wild Rockets helt gratis her på våre sider! Her får du fargesprakende og høylydt underholdning fra første trykk på knappen! Wild Rockets er en automat man rett og slett er nødt til å elske! Du kan spille Wild Rockets så lenge du vil helt gratis på våre nettsider. Hvis du ønsker å spille med ekte penger anbefaler vi at du åpner en konto hos Betsafe, som har en avtale med Net Entertainment om å være Betatestere på spilleautomater. Dette betyr at spilleautomaten vanligvis lanseres der først!

Wild Rockets er en video spilleautomat fra Net Entertainment som består av 5 hjul, inntil 5 rader og funksjonene 720 Bet Ways og Toveis Gevinst. Når vi skriver inntil 5 hjul så innebærer det at hjulene og radene har en slags omvend pyramideform, slik at de ytterste hjulene har 3 rader, de nest ytterste har 4 rader, mens det 3. hjulet har 5 rader! 720 Bet Ways funksjonen innebærer at de tradisjonelle gevinstlinjene er fjernet og erstattet av en funksjon som sørger for at man får vinnende kombinasjoner på en annen måte. Vinnende kombinasjoner får man så lenge like symboler havner på tilstøtende hjul og begynner på hjulet lengst til venstre eller høyre. Og ja: Toveis Gevinst sørger for at man kan vinne fra begge sider av denne spilleautomaten. Med 4 ekstra symboler i forhold til en vanlig spilleautomat blir det desto større vinnersjanser for oss spillere! Utover dette finner vi Stacked Wilds og Scattersymbol som utløser store gevinster og freespins! Maksimal utbetaling på Wild Rockets er på 480.000 mynter!

Innsatsmuligheter
I Wild Rockets kan vi spille med 1-10 mynter og med en myntverdi som varierer fra 0.01 til 1.00, og dette gir en maksinnsats på ett enkelt spinn på solide €200!

Stacked Wild
I Wild Rockets opptrer wildsymbolet stacked på hjul 2, 3 og 4, noe som betyr at det kan dekke deler av eller hele hjulet. Når wildsymbolet kommer til syne vil det fyre av raketter enden nedover eller oppover på hjulet, og alt etter hvilken vei rakettene fyres så vil symbolene over eller under wildsymbolet blir omgjort til wilds. Wildsymbolet fungerer som en joker og kan dermed inngå i kombinasjoner med alle andre vanlige symboler, med unntak av scatteren. Stacked Wild er også tilgjengelig i gratisrunde-modus.

Freespins og scatter
Hvis man får 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man freespins. 3, 4 og 5 scattersymboler (illustrert av esken med raketter) gir henholdsvis 10, 20 og 50 freespins! I tillegg til dette vil man få en gevinst tilsvarende rundeinnsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 20 eller 200!

Oppsummering av Wild Rockets
Det eneste vi egentlig behøver å si er at Wild Rockets er en spilleautomat som må oppleves selv! Et nyskapende oppsett av automaten, kombinert med Toveis Gevinst og 720 Bet Ways gir oss uante muligheter til å vinne gevinster. I tillegg har vi den meget innbringende scatteren og Stacked Wild-funksjonen som sammen virkelig kan gi store utbetalinger! Masse farger, masse smell og masse moro venter den som spiller på Wild Rockets!

Privacy Policy