ZOMBIES

Slakt zombier for fote i spilleautomaten Zombies fra Net Entertainment! Automaten er spekket med flotte wilds- og freespinsfunksjoner og du er derfor garantert stor underholdning, samt ubehagelig stemning som et resultat grafikk og lyd!

Betsafe Bonus

Automaten Zombies har 5 hjul, 3 rader og 20 spillelinjer som er aktivert til enhver tid. Funksjonene vi finner i automaten er 3 forskjellige wilds: vanlige wilds, stacked wilds og den nye Random Wilds. I tillegg til dette så har automaten en scatter som utbetaler 5 gratisrunder hvor det er en gevinstmultiplikator integrert, samt et Zombie Score skytespill hvor man samler bonusgevinster! Aldri har vel verken wilds eller gratisrunder hatt en stå bredt innhold!

Innsatsmuligheter
Som vanlig fra NetEnt kan man i Zombies spille på et nivå som går fra 1-10, mens man i denne automaten har lagt lista litt høyere når det kommer til myntverdi. Man kan spille med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 1.00, slik at man da får en maksimal innsats på hvert spinn på €200, mens det normalt sett bruker å ligge på €150.

Wildsymboler
Som vi nevnte tidligere så inneholder Zombies hele 3 forskjellige wildfunksjoner, og da snakker vi om vanlige wilds, stacked wilds og den helt nye Random Wilds. Alle disse wildfunksjonene har den samme egenskapen, nemlig at de består av symboler som kan inngå i en hvilken som helst kombinasjon av andre symboler (med unntak av scatteren) – som en joker – og dermed øke sjansen for gevinster.

Det enkeltstående wildsymbolet i Zombies kommer til syne på hjulene 1, 2, 4 og 5, og fungerer som nevnt ovenfor. Den andre wildfunksjonen, stacked wilds, inntreffer bare på hjul 3. Stacked wilds innebærer at man får hele hjulet dekket av wildsymboler, slik at det da blir totalt 3 wilds på ett hjul. Stacked wild kan komme til syne på hjul 3 som enten 1, 2 eller 3 wilds, og hvis bare deler av hjulet er dekket, vil hjulet wildsymbolene flytte seg opp eller ned (nudge) slik at hele hjulet dekkes!

Den siste og nye wildfunksjonen, Random Wild, er en real innertier fra NetEnt, som trer i kraft helt tilfeldig etter et hvilket som helst spinn. Her vil to zombie-hoder dekke hele automaten, slik at vi såvidt kan skimte symbolene på hjulene bak. Deretter vil det fyres av inntil 6 skudd mot hodene til zombiene, slik at skuddene også treffer symbolene i automaten bak. Alle symbolene som er truffet vil deretter bli gjort om til wilds, og utbetale gevinster basert på det foregående spinnet! Det vil altså si at man har muligheten til å vinne inntil 6 wilds i denne funksjonen, spredt tilfeldig utover hjulene, noe som betyr at muligheten for en skikkelig stor utbetaling så definitivt er tilstede!

Scatter
Scatteren er representert ved glassbeholderen, og hvis 3 slike symboler vises samtidig i en tilfeldig posisjon fordelt på hjul 2, 3 og 4 (ett på hvert hjul) vinner man 5 gratisrunder. For hvert gratisspinn vil en eventuell gevinst bli multiplisert. Gevinster vunnet på spinn 1, 2, 3, 4 og 5 blir multiplisert med henholdsvis 1, 2, 3, 5 og 10! I tillegg til dette får man før hvert spinn spille Zombie Score, som innebærer at man får skyte zombier og håve inn bonuspenger! Utrolig kul funksjon, og når zombiene kommer riktig så nært stiger spenningen og gevinstene!

Oppsummering av Zombies
Spilleautomaten Zombies fra NetEnt er en ren underholdningsmaskin av meget høy kvalitet! Det spesielle er at NetEnt har sentrert alle funksjoner rundt wilds og gratisrunder og allikevel fått dette til å fungere helt utrolig bra! Det er derfor ingen grunn til ikke å gi denne automaten en sjanse, ettersom man har muligheten til å vinne inntil 100.000 mynter! Litt morsomt er det også at vi får se en kjøttøks plantes i et zombiehode når man får en Big Win!

Privacy Policy